Selamat Hari Lahir Yang ke 9 Abg Long Sayang!

2:12:00 PG

assalamualaikum semua,

9 tahun yang lalu masa ni aku tengah menanggung sakit bersalin buat pertama kalinya...baru kenal erti pengorbanan bagi seorang ibu... 3 hari 3 malam berjuang untuk melahirkan seorang permata hati...dan akhirnya kesabaran itu dibalas dengan kelahiran seorang bayi comel pada jam 9.04 malam.. aku pernah kongsikan kisah kelahiran itu di sebuah blog yang telah dipadam kewujudannya...insyaAllah akan cuba ditulis semula nanti..

selama 9 tahun ini membesarkan abg long merupakan satu pengalaman baru untuk aku dan shah..terutama bila semuanya berdasarkan pengalaman kali pertama... pelbagai ujian yang ditempuhi... tapi alhamdulillah... abg long atau anak yang diberi nama Ahmad Haziq Hakimi sangat-sangat membantu kami yang sentiasa cuba menjadi ibu bapa yang sempurna...

birthday boy - Abg Long

doa ummi untuk abg long sempena hari yang istimewa ni ialah semoga Abg long terus berjaya di dunia dan akhirat...dapat berbakti untuk agama suatu hari nanti...dan diberkati hidup sepanjang masa serta dilimpahi rahmat Allah..semoga Abg long menjadi anak yang tidak meninggalkan solat.
menjadi anak yang soleh...serta bakal menjadi pemimpin yang beriman ke jalan Allah serta mempunyai isteri yang solehah kelak..amin..

teruslah cemerlang jasmani dan peribadi wahai anak..
semalam pun dia yg ingatkan hari lahir dia ni..sudah besar kau wahai anak... :'(p/s menulis di tengah pagi sunyi ni betul2 menjadikan hati sebak..

You Might Also Like

10 Luahan Ikhlas

 1. Alhamdulillah, dah bertambah matang abang ni. Happy Birthday sayang

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah, dah bertambah matang abang ni. Happy Birthday sayang

  BalasPadam
 3. happy birthday along..moga jadi ank yg soleh ye..

  BalasPadam
 4. selamat hari lahir untuk along..moga dapat jadi anak yang soleh pada keluarga..aamin

  BalasPadam
 5. Alhamdulillah... selamat hari lahir. ;D

  BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini