Sabtu, 15 September 2018

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

assalamualaikum semua,  dah lama dah tak join contest atau giveaway rasanya kan.. apa kata hari  ni kita join Giveaway: Let's Be Beautiful by Ana Suhana jom!  sebab syarat dia mudah je mehlah kita join.. 



hadiah dia nampak menarik tu tau.. ada 3 set skincare untuk dimenangi.. mana tau kali ni ada rezeki pulak ke kan.. asyik payah je nak menang contest sekarang ni.. jom korang join sama! sesiapa nak join syarat dia cuma follow blog Ana Suhana,  follow IG dan buat post di blog dengan tepekkan je banner.. mudah kan? sesiapa nak join boleh klik banner tu ya.. 

Ceritaita

11 Luahan Ikhlas:

Ana Suhana berkata...

Terima kasih kak ita support GA ana. Semoga ada rezeki kak ita :)

Cuya berkata...

goodluck!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Amanda Suria berkata...

All the best Ita

Kak Sue berkata...

Good luck Ita.. Kak Sue pun join juga..

Ika.S berkata...

Goodluck :) Ika pun join juga.
https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Fatin Syaza berkata...

all the best! Syaza dah join juga ni ^^


Giveaway Let's Be Beuatiful by Ana Suhana ^^

Hafiza AizZawa berkata...

Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama. Good luck yer.
https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Maria Firdz berkata...

Salam ziarah...
Singgah dari Giveaway yang sama...
Semoga berjaya.. :)

http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Cuya berkata...

hai,jemput join segmen saya

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

Ana Suhana berkata...

Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

Fatin Syaza berkata...

Salam singgah dari GA yang sama :)

All the best Kak Ita.