Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 13 Julai 2011

dah nasib kami...

salam semua,

aku lambat pulak update blog tadi... pagi tadi gi klinik buat rutin biasa ... minum air gula dah siap semua dalam pukul 11 pagi... shah balik nak jemput aku...  memula tadi aku bawak keta sendiri gi klinik... tapi bila dah nak balik tadi terpikir gak nak terus cuba bawak gi opis pulak pagi ni... tapi tetiba je ubah fikiran terus hala balik rumah...

tapi nasib baik aku tak bawak tadi... tetiba je baru je keluar dari area rumah shah kata temperatur keta tu naik mendadak... hai.. apsal pulak... terus dia pusing ke bengkel kat padang lalang... sampai2 je kat situ terus check.... tup2 tau je.... tokey tu kata yang water pump keta bocor... jadi berzaman la menunggu kat bengkel lak tadi... sampai pukul 3 lebih... haaa. ambik ko...letih menunggu je la kejanya hari ni... tadi kat klinik ni kat bengkel pulak....

tapi nak buat macamana kan dah nasib kami..... Cerita menarik lain