Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 11 Mac 2013

anak bujang dan anak dara kecik...

assalamualaikum semua,

hari ni kuantan panas.... alhamdulillah... baju yang dijemur pun kejap je dah kering...

tadi tengahari aku ke sekolah abg long kejap, buat urusan selesaikan bayaran duit untuk rombongan sekolah dia...

kalau takde aral abg long akan ikut rombongan sekolah dia hari Sabtu ni.... plan asalnya nak ke Putrajaya, Aquaria KLCC dan Petrosains... tapi akhirnya... disebabkan masalah masa maka ke Putrajaya tu dibatalkan...

jadi abg long kena sedia naik bas jam 6.30 pagi hari sabtu ni.... cepat la sabtu... letih dah ummi dia nak menjawab bila nak naik bas dengan kawan-kawan...

dan.... part yang paling best ialah... hahaha... KAMI SEKELUARGA PUN IKUT JUGAK!...

korang mesti nak kata rombongan bebudak pun mak bapak yang lebih kan... hahaha... mana ada la... cikgu yang request suruh pergi tau... ... hihi... ok... aku tipu separuh ok.. cikgu memang ajak pergi sebab nak mintak tolong ambik gambar tapi cikgu tak suruh pun la... hihi...

dan disebabkan shah cuti hujung minggu ni maka kami haruslah pergi kan... nampak...? mak dia yang lelebih kan? opsss... heeee....

kami akan follow bas dari belakang je pun.. aku dah siap cakap pun dengan abg long...

aku : "abg long naik bas dengan cikgu dengan kawan-kawan ye... ummi dengan ayah tak boleh ikut"

abg long : "mana boleh... kesian la adik dengan abg ngah tak boleh ikut.."

aku : "ummi takde duit la nak bayar tambang ramai-ramai... abg long pergi dengan cikgu je la ye"

abg long : "takpe la ummi... ye la saya pegi dengan cikgu dengan kawan-kawan... saya kan budak besar dah.."

sabar je la kan.... hihi... tu kira aku menipu anak ke tu ye? eh mana ada....aku acah je la.....

macamana reaksi dia kalau dapat tau kami semua ikut nanti ye?

lebih-lebih lagi kalau anak dara kecik ni ikut dengan siap bawak handbag dia lagi.... huhu....



ada gaya tak nak gi shopping? ;P 




p/s hari sabtu aku ada buat donut dan roti... nanti2 aku cite ek.... Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bergayanya anak dara ko ita :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe anak lelaki akk tu memang tak boleh berenggang ye dengan akk?? alololo comelnyaaa anak dara akk tu.. ish ish, rasa nk cubit2.. hehehe

n 0 e s u h a i m i berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berjalan sakan la hujung minggu ni yer...

kecik2 dh bergaya..hehehe

Aku Penghibur berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh bergayanye :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aah kuat melawo ni..beza betul dgn mak dia kan..hihi..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semua anak2 ena... manja lebih dgn ummi dia...ko rasa nak cubit dik.. kitorang ni dah siap gigit2 dah.. hihi..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

noe, percutian tetiba ni...huhu..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;) bakal artis... haha...