Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

Wordless Wednesday # 18

assalamualaikum semua,







p/s teringat cerita Kerana Lelaki Itu...hmmmmm....

Ulasan

  1. owhhh....tapi ada betulnya jugak kan

    BalasPadam
  2. huhuuu selekah gak dia akhirnya

    BalasPadam
  3. sy tengok cerita tu mlm td.. tetiba nak layan cerita melayu... kecian betul perempuan yg kne tinggal ngn suami tu.. xguna tol suami orang tu.... ish2

    BalasPadam
  4. hehehe...x layan cyta pun..xdak tv..

    BalasPadam
  5. ya ampun...selekeh giler bini dia.hahaha.walau LM tak kerja dan anak 4 masih mampu pki lipstik kat umah supaya x la nmpk mcm zombi kot.kikiki

    BalasPadam
  6. hidup ini tak selalunye di atas.. setuju dgn komic ni

    BalasPadam
  7. roda hidup berputar...huhu...ayat biasa dengar "sekarang baru kau rasa apa yg aku pernh rasa"...

    BalasPadam
  8. baru tahu mcm mana rasanya kan.

    BalasPadam
  9. Dah baca komen baru faham..lambat pick-up la...kikiki

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus