E-Filing LHDN... dah buat ke belum?

3:08:00 PTG

assalamualaikum semua,

kejap je masa... sesedar dah bulan mac je dah pun....

sebut je bulan Mac ni mula la terfikir pasal cukai pendapatan.... errr korang dah isi ke belum?




                                                                Laman web LHDN


aku belum lagi pasal baru terfikir semalam je pun.... ingat nak buat jugak lepas-lepas ni... tapi nanti dulu la... banyak kerja nak kena settle dulu ni... jangan buat last minit sudah la... sebab selalunya kalau dah hujung-hujung tu selalu line meragam...

buat korang yang dah buat... sila tunggu cek pemulangan jika ada ye... bagi yang belum sila-sila la mengunjungi laman web LHDN ye... boleh jugak klik e-filing di bawah ni...






e - filing 2012

tarikh akhir hantar borang 30 April 2013 ni tau....


p/s agak2 byk tak dapat pemulangan tahun ni ye?


You Might Also Like

12 Luahan Ikhlas

  1. wajib untuk org dah bekerja je kan kan?? ke cenggana???

    BalasPadam
  2. E-filing LHDN ni untuk apa ye ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengisian borang cukai pendapatan bagi mereka yang ada pendapatan..

      Padam
  3. alamak...tak tau apa ni...kena wat jugak ka???

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengisian borang cukai pendapatan bagi mereka yang ada pendapatan..errr cikmot tak penah buat ke?

      Padam
  4. salam..nasib baiq x koje so tak yah wat sume tu..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...selamat kan? tp kalau x keja n still ada pendapatan dari sumber lain pun kena buat jugak..

      Padam
  5. noe dah buat...buat awal2 senang..tak ada la server hang..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini