Khamis, 14 Mac 2013

E-Filing LHDN... dah buat ke belum?

assalamualaikum semua,

kejap je masa... sesedar dah bulan mac je dah pun....

sebut je bulan Mac ni mula la terfikir pasal cukai pendapatan.... errr korang dah isi ke belum?


Laman web LHDN 


aku belum lagi pasal baru terfikir semalam je pun.... ingat nak buat jugak lepas-lepas ni... tapi nanti dulu la... banyak kerja nak kena settle dulu ni... jangan buat last minit sudah la... sebab selalunya kalau dah hujung-hujung tu selalu line meragam...

buat korang yang dah buat... sila tunggu cek pemulangan jika ada ye... bagi yang belum sila-sila la mengunjungi laman web LHDN ye... boleh jugak klik e-filing di bawah ni...




e - filing 2012 

tarikh akhir hantar borang 30 April 2013 ni tau....


p/s agak2 byk tak dapat pemulangan tahun ni ye?


12 Luahan Ikhlas:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

wajib untuk org dah bekerja je kan kan?? ke cenggana???

Mila Ahmad berkata...

E-filing LHDN ni untuk apa ye ?

♥cikmOt♥ berkata...

alamak...tak tau apa ni...kena wat jugak ka???

Nurzakiah Hanum berkata...

blum2

Hanny Abdullah berkata...

salam..nasib baiq x koje so tak yah wat sume tu..hehehe

n 0 e s u h a i m i berkata...

noe dah buat...buat awal2 senang..tak ada la server hang..

Rozita berkata...

untuk orang bekerja je dik na..

Rozita berkata...

pengisian borang cukai pendapatan bagi mereka yang ada pendapatan..

Rozita berkata...

pengisian borang cukai pendapatan bagi mereka yang ada pendapatan..errr cikmot tak penah buat ke?

Rozita berkata...

gi buat cepat...hihi..

Rozita berkata...

hihi...selamat kan? tp kalau x keja n still ada pendapatan dari sumber lain pun kena buat jugak..

Rozita berkata...

kan noe... cepat buat..dah lega...