Doa buat yang tersayang

5:05:00 PTG

assalamualaikum semua,

pagi tadi ada acara lelongan lembu kat sini..aku bos perintahkan untuk pergi jadi saksi.. dan sebagai SYMP, aku pun pergi...

tapi bukan pasal lelongan awam tu yang aku nak cerita...tapi pasal doa yang aku dengar dari radio IKIM fm yang driver pasang tadi...bagus kan driver ni...memang sepanjang aku naik dengan dia tak pernah dengar channel lain la...memanjang IKIM fm.... insaf....

ada satu perbualan dengan seorang ustaz tadi ni...maaf ustaz saya tengah marah pasal driver saya lambat jadi saya tak perasan nama ustaz langsung...minta ustaz tolong halalkan ilmu yang diajar ni ye... sesiapa yang dengar radio IKIM fm dalam jam 9.30- 10.00 pagi tadi yang tau siapa nama ustaz ni tolong bagitau ye...
cuma nak kongsikan sesama doa yang dikongsikan oleh ustaz tu..

DOA UNTUK ORANG YANG TERSAYANG

"Ya Allah, jadikanlah hatiku selalu mencintaimu. Jadikan aku mencintai orang yang mencintaiMu dan dekatlah kami dengan amalan yang mendalamkan cinta kami kepadaMu."
amin ya rabbal alamin..



p/s teringat pesan ustaz ni lagi...sebelum menulis sesuatu status di facebook atau mana2 laman sosial..pastikan dulu adakah status ini akan memberi pahala atau dosa pada kita...

You Might Also Like

7 Luahan Ikhlas

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini