Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 5 Mac 2013

balik dulu lah! gi daftar tahun satu sesi 2014..

assalamualaikum semua,

konon tak sempat nak update blog kan? hahaha..ambik kau....berturut-turut entry...

aku balik dulu la pasal la ni takde elektrik lagi kat opis tu haaa...berasap kau...

balik gi singgah daftar sekolah abg long jap... untuk tahun satu sesi 2014.. memana yang ada anak lahir tahun 2007 dan 2008 dah boleh daftar mula 1 Mac 2013 sampai 31 Mac 2013 ni.. bawa surat beranak anak, bil air@api, ic penjaga sekali...

daftar waktu pejabat je tau...

harapnya petang ada la elektrik...banyak benda nak buat ni untuk esok..adoiiiaiii..

p/s serangan kat sabah masa lagi berlangsung...Ya Allah permudahkanlah urusan mereka...amin..

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

~aYu~ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayu dah daftar tahun lepas.. online.. tp nanti nak kena tgk result gak..

n 0 e s u h a i m i berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x silap leh buat online...noe dulu buat online jer..