Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 11 Ogos 2013

11 Ogos 2013 Cuti peristiwa untuk Kelantan dan Kenduri lemang

assalamualaikum semua,

korang sihat semua pagi ni? dah masuk 4 Syawal 1434H dan dah ada yang mula bekerja pun hari ni di negeri-negeri tertentu...

tapi ada yang masih tak tau hari ni diisytiharkan cuti peristiwa untuk hari raya aidilfitri di Kelantan?

aku pun baru tau tadi..selepas baca suratkhabar online..maaf ye..bersiaran dari telefon ni..nak bagi link pun payah ni...

semalam kami masih beraya sakan... akak ipar sibuk buat lemang dan aku sibuk makan..hahaha...

malamnya pulak kami ke rumah pak sedara shah sampai ke tengah malam..ada rezeki durian dan dodol durian..alhamdulillah..

korang plan apa untuk hari ni? aku? plan yang betul heavy ni....membasuh baju.....tapi ampai dah tak muat...macamana tu???

p/s tekak dah mula tak sedap..payah nak telan...perut pun dah mula memulas-mulas...wah...simptom hariraya kah ini?

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Simptom hari raya ke, simptom nak tambah family? Hihihihiihihi...... Belum balik Johor ke Ita...?

aizamia3 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok lemang tu.. bila takde depan mata sibuk mencari.. bila dah ada depan mata sikitpun taknak makan.. :(