Selasa, 6 Ogos 2013

ala... kemana menghilang ni?

assalamualaikum semua,

semua orang sibuk bercerita.. keluarkan status dah sampai kampung halaman masing-masing... alhamdulillah masih berpeluang menyambut raya dengan keluarga yang tercinta...

aku masih bekerja sehingga esok... dan esok kena bawak anak-anak sekali ke pejabat ni... pasal taska dah mula bercuti....

mencabar betul bunyinya kan? tapi aku memang dah takde pilihan... shah pun kena kerja...

sebenarnya hati sedikit kecewa bila tengok semua orang sibuk update blog dengan CPUV Nuffnang yang berganda-ganda.... waaaaa... aku punya?







dah selamat di"credit"kan... sedih sebab takde BE lain yang nak menjengah... ingatkan boleh kumpul duit raya lebih sikit....




p/s nanti jap lagi aku cerita biskut raya yang terpaksa diulang buat malam tadi....abis licin dah dalam balang... belum raya lagi... macamana tu?

4 Luahan Ikhlas:

aizamia3 berkata...

Alhamdulillah rezeki Ramadhan.. ;)
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Rozita dan keluarga.

mama maman aka yana berkata...

Salam ramadhan dan salam aidilfitri.. :)

xper la nnt BE tuh terjah la tuh nnt.. hehe

Hana berkata...

nanti lepas raya ada la rezeki tu

Anum berkata...

mane menghilang