Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 5 Ogos 2013

Hadiah GA dari 1001resepi...kalau sudah tertulis rezeki untukku..

assalamualaikum semua,

bunga mawar indah berseri,buat penghias di pagi aidilfitri,senyum manis tak putus ku beri,sebagai tanda diri terlalu menghargai.


kalau dah memang tertulis ada rezekiku disitu... alhamdulillah akhirnya ada rezeki nak gunakan pisau seramik...

yahooo... siap pantun bagai kau Cik Ta... hahaha... maunya tak...hati berbunga-bunga ni tau... dapat hadiah yang terlampau bestnya... terima kasih Kkida dari 1001resepi.... terima kasih bebanyak...

terima kasih jugak pada kawan-kawan yang sudi mengundi LIKE pada gambar aku tu... sayang la kat korang... (jadi tak de la aku mengigau pasal tak dapat nak pegang pisau seramik tu kan... hahaha.. )


meh kita tengok apa hadiah yang aku dah menang ni... (saje je nak bagi korang jeles..hihihi...)



sesampai je bungkusan besar ni... tak nyenyabor rasanya aku nak bukak tadi tau... korang patut tengok muka aku masa tu... kalau boleh lompat tentu dah masuk hospital pasal cedera parah...

jom tengok pulak apa ada dalam dia....





tengok... hadiah dah dah tentu best gila kan?



pastu ada terselit kad raya yang cantik pulak tau....





terima kasih sekali lagi kkida...


ni la yang menjadi igauan selama ni... akhirnya.. menjadi milikku....


silau kan? hahaha... saje je bagi mata korang silau dengan perhiasan dapur yang baru ni...

tengah berangan nak potong apa yang best dengan pisau ni...atau akan ku framekan.. kekeke... sayang wooo.....


untuk kkida... terima kasih memilih saya menjadi pemenang GA akak ye... kalau dulu saya dapat resepi yang akak kongsikan dan kali ni dapat rezeki lagi berlebih-lebih dari 1001shoppe yang akak usahakan...semoga rezeki akak akan bertambah-tambah hendaknya di masa akan datang..amin...


kalau korang teringin nak barang yang sama macam aku dapat tu... boleh intai-intai dan beli terus dari 1001shoppe ok...


entry yang membolehkan aku menang tu ada DI SINI...


p/s teringat contest yang aku pernah buat dulu tu... kenapa takde yang hantar alamat korang lagi ye? nak pos hadiah ni tau.... ke korang memang dah taknak hadiah tu?


Cerita menarik lain

10 Luahan Ikhlas:

Nur-nba berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah ye.. banyak hadiah dari kak Ida.. Memang bertuah..

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Raya Aidilfitri

anitadiana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah nita..bestnya menang...dah rezeki..selamat hari raya...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima kasih... ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya anum.. ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg best kak.. senyum je manjang.. hehe..
selamat hari raya kak..

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestle..pisau munge-munge. tahniah.

ita, jemput jalan rumah mak di kluang @ MIL di kota tinggi

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaAllah kak.. kami balik dah lewat takut semua org dah hilang mood raya je..

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah..tahniah. Memang entry Ita menarik. You deserve it. GA Kak Ida memang selalunya best2. Sayang akak x ada kesempatan nak join kali nie.

Syuhada Salleh berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thniah kak..