Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 15 Jun 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

assalamualaikum semua, teringin lama dah nak join giveaway oleh blogger dan SGShop Malaysia ni.. ada beberapa blogger dah buat tapi asyik la terlepas peluang.. dan kali ni tak kira.. nak join jugak.. hahaha.. semoga ada la rezeki blog Cerita Ita ni kan.. amin..

meh kita tengok apa je syarat-syarat dia.. 

1. Suruh buat entri.. ok tengah tulis..


2. Letak Banner dan link.. ok done sesiapa nak join sila klik banner ok..

3. Kena daftar ke SGShop.. macam susah guna komputer ni.. last-last guna hp baru boleh.. ntah kenapa..

Username SGShop [ shazie8279 

4. Wajib follow blog Solehah Shamsuddin.. done jugak!

ID Blog [ Rozita Cerita Ita

5. Wajib follow facebook bellapinkylixious .. done jugak!

ID Facebook [ Rozita Abdul Rahman

6. Wajib follow instagram.. done jugak

ID Instagram [ @Ceritaita

7. Copy link ke entri asal.. done jugak!


terima kasih ye penganjur.. semoga ada rezeki jugak untuk menang.. amin..


Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Nor Marshaliza Shaidan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Good Luck ita...:)

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah good luck ita semoga menang

Azlinda Azman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Good luck kak

Solehah Shamsuddin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya.

Mardhiyyah Rosli berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum,
singgah blogwalking dari GA yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html