Rabu, 2 November 2011

update check up 11/2011 (34 minggu)

salam semua,

lambat aku masuk opis hari ni... ada check up selepas 2 minggu....  lepas tu ada hal lain pulak...

aku cerita la hasil check up tu dulu ye...hari ni kena buat ujian OGTT yang last... harap2 jangan la sangkut pulak..

berat badan: naik jugak sikit tapi dah kena bebel gak.. 69.4 kg dari 69 kg... kan kena naik 2kg/ 2 minggu..nak buat camne kan? dia nak naik sikit je...
tekanan darah: 100/60... masih rendah...dah 2 malam aku tak lena tidur...
Hb: masih takleh nak check sbb kit dah abis..
jantung baby: kali ni dah 140 beat..alhamdulillah...
pesanan klinik: terus pantau gerak anak..

tarikh akan datang pada 16/11/2011... banyaknya temujanji... 14/11 temujanji abg ngah kat hospital... 16/11 klinik ni balik... 23/11 temujanji abg ngah vaksin sekali dengan aku kena check seminggu sekali dah... wah cam tak caya je dah kena check seminggu sekali kan.... sekejap betul rasa ngandung kali ni...

0 Luahan Ikhlas: