Jumaat, 15 Februari 2013

lagi-lagi kek coklat kukus lapis cream cheese..

assalamualaikum semua,

ni nak tayang kek yang aku buat malam tadi ni.... nak gak merasa kek ni...

ni gambar setelah dideko... hahaha... sila jangan gelak ok... deko yang senang je dah anak-anak tak sabar nak potong...


kek coklat kukus lapis cream cheese 


setelah 15 minit berlalu....



 kek coklat kukus lapis cream cheese


komen tentang kek ni..... SILA SELAK RESEPI DIA DAN BUAT CEPAT PASAL MEMANG SANGAT SEDAP!!!! 

rasa dia macam ala-ala cheese chocolate kat secret recipe tu la.... walla... lepas ni dah tak yah beli secret recipe punya lagi dah....

tak rugi wooo mengukus dengan gigih.... total masa penyediaan dari bahan-bahan hingga siap kukus dalam masa 1 jam setengah sahaja ok! sangat cepat!


resepi boleh tengok kat SINI ye...

p/s hari ni bawak ke opis.... semua nak mintak resepi..hihi...see? i told u already...

5 Luahan Ikhlas:

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

memang terbaekkkk!!

Gadis Desa berkata...

nyummmmmmmmmmmyyyyyy..

(ayusham)

♥cikmOt♥ berkata...

huwaa...bilalah nak rajin cam gini ek...adehhh

Tanpa Nama berkata...

sedap~~~~~~~~suka cheese dgn coklat.... i luv it

Riana berkata...

wah nampak sedap..best ni!..tq sharing =)