Catatan terkini

Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing

Imej
Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing - gambar ni kredit google ya Assalamualaikum semua, dulu aku pernah cerita pasal kedai jual keropok lekor sedap di Mersing dalam blog aku ni. Masa tu aku perkenalkan satu kedai keropok kat Mersing la. Bukan kedai keropok lekor popular dan viral di Mersing pun masa tu. Tapi aku cerita sebab dia jual keropok sedap. Kali ni aku nak cerita pasal kedai keropok sedap yang lain pulak. Lokasinya masih lagi di Mersing. Tak berubah ke daerah lain lagi la. Setakat ni kalau dalam Johor ni keropok area Mersing la yang menjadi pilihan kami sekeluarga. Pada kami, keropok daerah lain di Johor ni bukanlah tak sedap, cuma tak menepati selera je. Gambar lama dia, masa ni takde lagi papan tanda kuning kedai dia Ni gambar baru, adik aku ambik dari dalam kereta Kedai Keropok Lekor Sedap di Mersing Eh yang aku cerita ni pasal keropok lekor sedap tau. Bukan keropok keping. Karang ada yang salah faham pulak. Kadang-kadang ada keropok lek

BlackBerry 10 dah keluar!

assalamualaikum semua,

wah... telefon best ni dah keluar....

kalau orang yang pernah pakai atau memang pengguna blackberry tegar mesti dah leleh air liur dah... (macam kata along aku)....


tapi tak kurang jugak yang cuma pakai android phone murah macam aku ni.... mana tak nya....

dengan skrin sentuh macam android punya tu tapi masih pakai sistem blackberry.... maknanya dia tak akan tarik data BANYAK macam android sekarang ni.... 250 MB sebulan pun tak cukup kalau nak sentiasa hidupkan aplikasi email...

kalau dengan Blackberry tak ada masalah camni....

diorang pening kepala pula data tak abis-abis... (ceh ini ayat andak aku la)

dan telefon best macam blackberry 10 ni pulak dah keluar......atau dipanggil blackberry Z10

ayat aku satu je....... WAH!!!!

meh layan gambar dia dan spesifikasi yang dia ada....


blackberry 10 

ni spesifikasi dia...


spesifikasi BB Z10 



dan boleh layan video demo dia kat sini..




p/s haaaaa.... sapa yang hari tu ada kata nak sponsor tu?   eh ada ke?  ;)

Ulasan

  1. cam menarik..
    mohon belikan tuk saya..
    ahaha

    BalasPadam
  2. masuk kat sini kalau nak layan video dr blackberry...

    http://www.blackberry.com.my/smartphones/blackberry-z10.html?CPID=CRM_E_NPI_09_MY_BB10_0113_XX_XA2845763-1

    BalasPadam
  3. masuk kat sini kalau nak layan video dr blackberry...

    http://www.blackberry.com.my/smartphones/blackberry-z10.html?CPID=CRM_E_NPI_09_MY_BB10_0113_XX_XA2845763-1

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

Tok Aman Bali Beach Resort Kelantan

Resepi Pau Gebu yang sangat lembut

Resepi Mudah Apam Kukus