Sabtu, 29 Jun 2013

Final Piala FA 2013

assalamualaikum semua,

semua orang tengah sibuk menghadap tv untuk tengok bola sepak FA akhir malam ni...perlawanan akhir piala FA 2013 eh ke 2012? entah aku tak tau sangat la...haha... team yang lawan tu Pasukan Red Warrior Kelantan dengan Pasukan Harimau Selatan Kelab JDT..

aku? anak beranak tgh layan tv IQ ni..hahaha...kami tak hantu bola dan tak ambik port pun sapa yang menang...walaupun aku orang johor tapi yang main ni kelab JDT kan? dan yang main pun ramai bukan orang johor pun...so tak semangat sangat la nak sokong pun..

tau-tau je kang ada kawan-kawan yang update siapa yang menang piala tu kang...

tapi aku cuma harap satu je la kalau dah abis perlawanan tu nanti...harapnya janganlah ada penyokonh yang menang tu menulis dalam mana-mana media bahasa yang agak kurang sopan kepada pihak lawan..atau meletakkan status di mana-mana seperti mengejek atau memperkecilkan pihak yang satu lagi..walaupun yang korang sokong tu menang ataupun kalah..

bola sepak je pun...jangan sampai orang lain yang jadi juara dan dapat ganjaran tapi kita pulak yang dapat musuh...

peace no war..hehe...

p/s malam ni nak start projek juta-juta...lusa ada surprise untuk korang...terutama yang tinggal di kuantan

Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Piala FA lah ... Bkn FIFA - Nie persatuan bola sepak antarabangsa ... Hehehe ...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kekeke....nampak nau x tau kan...kahkahkah...tq betulkan..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kekeke....nampak nau x tau kan...kahkahkah...tq betulkan..