Indeks Pencemar Udara (IPU) seluruh negara

2:10:00 PTG

assalamualaikum semua,

tak sempat nak karang cerita panjang ke PD aritu... cuma sempat nak update keadaan semasa negara setakat pagi tadi....

laporan mengikut yang dipaparkan dalam laman web Department or Environment Malaysia setakat 11 pagi tadi...

setakat ni kawasan yang paling teruk adalah Muar.... tempat aku belajar dulu tu...










untuk langkah berjaga-jaga sila rujuk entry INI ..

rujukan dari SINI ...


p/s susah hati bila tengok luar yang gelap semacam.....

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. perak pun tengah nak naik tu... ni pun dah rse tak selesa.. rse mcam tak fresh je udara kat tempat ena ni

    BalasPadam
  2. sp clear lagi. pernah alami jerebu teruk masa tinggal di johor..
    masa tu, mask laris di pasaran..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini