Nasi hujan panas dan ayam masak merah

1:02:00 PTG

assalamualaikum semua,

pagi ni semangat nak memasak sebelum kena gi meeting isnin ni..

meeting sampai hari rabu pulak tu...aduhai semangat macam hilang bila kena tinggalkan anak-anak lagi...

meh layan gambar nasi hujan panas dengan ayam masak merah ni...

resepi diambil dari buku Resepi Chef Hanieliza 1 hari 1 Resepi tapi diolah sebab tak cukup bahan-bahan.. minyak sapi takde letak pun...tapi tak menjejaskan rasa nampaknya...

p/s kejap lagi berangan nak try buat biskut kekacang...nak try market untuk raya..agak-agak ada orang nak beli tak ye...ala jual murah je...hehe...

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

  1. Kak beli buku chef hanielieza tu. baru cuba sekali, heee...
    Biskut kekacang? Mazola ke? Meh tayang pics...kak lebih suka org buat sikit2 dr satu production besar..lebih sedap selalunya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini