Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 20 Jun 2013

Indeks Pencemar Udara (IPU) seluruh negara

assalamualaikum semua,

tak sempat nak karang cerita panjang ke PD aritu... cuma sempat nak update keadaan semasa negara setakat pagi tadi....

laporan mengikut yang dipaparkan dalam laman web Department or Environment Malaysia setakat 11 pagi tadi...

setakat ni kawasan yang paling teruk adalah Muar.... tempat aku belajar dulu tu...










untuk langkah berjaga-jaga sila rujuk entry INI ..

rujukan dari SINI ...


p/s susah hati bila tengok luar yang gelap semacam..... Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

great sharing

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks for info..

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perak pun tengah nak naik tu... ni pun dah rse tak selesa.. rse mcam tak fresh je udara kat tempat ena ni

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sp clear lagi. pernah alami jerebu teruk masa tinggal di johor..
masa tu, mask laris di pasaran..