Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 15 April 2011

111 lagi..

salam,

korang perasan tak... tarikh hari ni dalam islam? aku pun baru je perasan... tu pun bila aku nak print screen tadi...

dulu aku pernah buat entry 111 ni... tapi masa tu kat blog orang... dan akhirnya aku boleh buat entry ni untuk blog aku jugak akhirnya... alhamdulillah.. terima kasih untuk yang sudi singgah....terutama pada hari2 yang aku tak sempat nak update juga...dan juga untuk yang sudi memfollow.....

jom layan gambar no 111 ni....

Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

luckylizan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah click dua kali.. nak click mana lagi nih...hehe

sy baca 3kali entry 111 tapi tak paham2.. bengap tui saya ni kan... :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

luckylizan,

tak faham ek?... hehe..tak yah ulang2 la... lum tentu dpt pahala ni..