Khamis, 28 April 2011

cerita gempak...

salam,

ehehe... tajuk cam gempak kan? saje je bagi tajuk gempak petang2 ni korang mesti dah ngantuk punya kan?


tadi aku dapat surat ni....

memula pagi tadi aku sangka hujan je sampai petang... tak yah nak jenguk2 bukan hujan kat luar tu hujan dalam hati aku ni la....

rupanya dah sampai petang ni terpanas la pulak... adeh...

pasal apa...pssssttttt..... aku dapat surat ni tadi....




yahoooooo.... akhirnya.... kami dapat duduk umah sendiri... ni tangan tengah bajet2 ni.... ada sapa nak tolong hulur sesikit tak?.... tangan kanan aku cam gatal je ni.... hehe.... apa  segan? ala takpe korang email nanti aku bagi no akaun k...hehe...
This entry was posted in

9 Luahan Ikhlas:

luckylizan berkata...

yahoooooo.... tahniah ya, ... banyak nak pakai duit woh.. grill nak kena pasang, lampu, kipas, ekon, cat, kapet (ehh...)

Ila berkata...

tahniah..dapat pindah umah sendiri...

Ozzy Choc D'Luscious berkata...

aku mmg nk hulur nih..tapi dtg amik sindiri sini by hand, & tawaran akan ditutup pd 29apr11 kul8 pagi nih hahhahaha

~izan~ berkata...

wah mmg teruja kan nk masuk rumah sendiri... tp tu la,fulus pun kena korbankan time ni.tp takpe,sekali aje utk home sweet home.

Rozita berkata...

luckylizan:
err...karpet... nak beli tikar pun lum tentu...

ila:
mekasih.... ;)

faiz:
ko memang tak ikhlas... tulis komen pun dah 8.18pg cetttt...

izan:
huhu... mmg sesangat tap banyak nak kena kensel duit dah tak cukup dah ni..

aizamia3 berkata...

tahniah.. dapat rumah baru.. banyak menda nak kena buat tu.. pening2.. toingg2..

Rozita berkata...

aizamia3:
betul tu... skrg ni pun dah pening separuh dah..

Aqeef Aniq berkata...

wahh tahniah rumah dah siap....
dah duduk rumah sendiri lepas nie...

Rozita berkata...

idah:
mekasih.. toce..toce...
lama dah aku berangan2 ni tau... sampai duit pun dah abis.. waa..