muntah...

1:04:00 PTG

salam semua,

hari ni nak cerita pasal anak bujang aku yang dah pandai cakap sikit2 tu... bising je mulut dia sekarang ni...

baru ni abg long ada makan2 kat dapur.... biasalah dia kan kalau sibuk nak makan sambil fikiran dia asyik fikir nak main je.... makan pun dia berebut2... habis semua makanan dia nak telan sekali gus....

bila dah tak mampu nak telan tu...mula la nak termuntah... aku terajin lak mulut terus warning dia.... abg long kalau nak muntah masuk bilik air tau.... setiap kali aku cakap macam tu dia angguk je....

hari khamis yang indah ..... aku ni jenis kalau nak berjalan memana mesti akan tunjuk simptom2 macam nak muntah je...dari dulu tau kalau aku plan baik punya nak jalan mesti camtu..... tu yang aku jadi malas nak berkemas sakan kalau nak jalan memana tu...

dan alkisahnya la... hari khamis lepas aku pun menunjukkan simptom biasa aku tu.... jadi bila si abg long ni tengok aku tah terlahak2 kat sinki la...kat bilik la... sedap je mulut dia cakap balik.... korang leh agak tak apa dia cakap?

haaa... tau apa dia cakap? ummi...nak untah ye? acuk ilik air ye.... ( ummi nak muntah ye...masuk bilik air ye...)
aku senyum je... no komen.... apa harus aku jawab...? ini anak sangat mengikut kata ummi dia ok...

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini