77 pulak...

6:07:00 PTG

salam semua,

memang hari bertuah aku kot lepas entry ni

aku tak suka tapi aku dapat...

lepas tu entry ni pulak

hari ni memang hari bertuah ke? 111 lah pulak...

pastu bila aku bukak lak dah ada 77 follower... alhamdulillah...



lama dah aku tunggu2 nombor ni....


terima kasih buat yang sudi follow ye...yang sudi baca pun tq so much...juga untuk silent readers ok... ceh cam ada je...

You Might Also Like

6 Luahan Ikhlas

  1. Taniah!! meh la dtg lawat sy..

    http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/kerjaya-dan-cita-cita.html

    BalasPadam
  2. Memang happy kan tengok follower bertambah =)

    BalasPadam
  3. as salam..
    huhu~
    cantik no. =)

    as salam..
    ziarah dari blog encik ben~
    hmm..anon..ada pro dan con..
    memang sarkastik..
    tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com


    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    BalasPadam
  4. Salam Puan Rozita, terima kasih kerana sudi singgah blog saya. Berkenaan dengan Korset yang rosak tu boleh saya tahu rosak macam mana? Saya boleh tolong bantu servis. Boleh saya dapatkan contact number puan Rozita?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini