1st Contest Dari Roroi Yang Ensem

4:58:00 PTG

salam,

aku nak luangkan masa jawap contest budak kecik ni... macam best je hadiah dia... aku penah kumpul setem gak dulu woo... tp hangat2 taik ayam je... tapi yang setem ni memang menarik...

akak dah follow ko lama dah dik...

ko suruh tag aku tag 2 orang ni yang rajin tag aku kalau ada contest aku je selalu tak nyempat nak join...

dan 
fitri senin

soklan2 ko tu senang je dik..

soklan 1: dawai kokot kan? ala kalau bahasa glamer dia ubat stapler kan? ko dah lipat dia terbalik kat belakang dan ko cantum 2 kan? jangan ko nak cakap salah lak...mesti betul la jawapan akak punya....

soklan 2 : Roroi yang memang perasan ensem

ok tak nak join jugak klik kat sign dia tu k...

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini