Jumaat, 1 April 2011

Segmen Aku Tak Suka : Ben Ashaari ...aku tak layak...

salam,

aku memula tengok en ben ni ada anjurkan segmen lagi..ingat nak join masa luang masa rehat jumaat yg panjang ni kan...tetiba tengok je isi dia... fail!

aiseh... memang tak layak nak masuk la kan... pasal apa tau... orang yang bernama pun macam tak bape sudi nak masuk blog ni... ini kan pulak ANONYMOUS... tapi en ben i tolong promote je la ye...

korang yg nak masuk leh join kat SINI..

10 Luahan Ikhlas:

Cik Aan Alan berkata...

kitew dah join..

yeah!!

solomolo berkata...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Tanpa Nama berkata...

salam kenal dr segmen Ben

syazana amira berkata...

x suka mereka.. huhu

nadiem sharmz berkata...

salam...jengok2 dari BA punye sgmen...katakan TIDAK pade cik enon yg lazer!!!!oyeah!

Unknown berkata...

salam ziarah dr blog en.ben..dah follow akk..jemput ke blog sye n sudi2 lah follow nur yer.. :?)

nak join jgk segmen nie..best2..

Prince berkata...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

Mat Sabu berkata...

Join dah segmen ni eheh

Lulu Caldina berkata...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Unknown berkata...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)