Khamis, 21 April 2011

Michael Learn to Rock buat konsert kat kuantan?

salam semua,

jangan tak caya korang.... nak tengok MLTR live? meh datang kuantan pasal dia buat kat 3 negeri ni je tau...
Pulau Pinang, KL dan Pahang..

sepanjang jalan aku tengok banner iklan diorang ni.... tapi tak sempat nak snap la...shah bawak laju sangat...

kat kuantan ni diorang buat kat Stadium Sukpa....30 April 2011 ni...

tiket boleh beli kat Berjaya Megamall kalau kat kuantan ni....

harga?

RM323 untuk VIP,  RM223 untuk PS1, RM163 untuk PS2 dan RM103 untuk PS3.... huhu... standard la kan untuk artis luar...

aku... confirm tak pegi... mahal nooo tiket tu.... yang puluh2 belum tentu aku nak nyumbang.. ni kan pulak ratus2.. tapi kalau korang minat leh la gi...
This entry was posted in

3 Luahan Ikhlas:

Lizan berkata...

suka lagu paint my love.....boleh nyanyi kuat2 dalam dalam bilik air..tapi nak sedekah beratus ringgit beli tiket rasa tak kuasa lah...baik beli beras dapat gak 3-4 kampit...hihi

~izan~ berkata...

ari tu ada ternampak bunting air supply jugak kt sini..kuantan ni ramai penyanyi omputih lama2 nk wat show kan hehe..pun kat sukpa.kalau tak silap la hehe...

Unknown berkata...

pesal dia tak wat kat kl