Jumaat, 1 April 2011

hari ni memang hari bertuah ke? 111 lah pulak...

salam semua,

tadi jejalan kat BLOG NI... pastu terjumpa contest yang dianjurkan pastu ingat nak masuk tapi dah tutup...

jalan2 lak ke blog orang yang masuk sampai kat BLOG NI... peserta pertama contest ...jawapan dia memang best..siap segala2nya rajin dia ni... aku pun follow.... pastu bila tengok lak... meh kita sama2 tengok ok...

yang tak nampak sila buka mata luas ok..
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

Yana Yaccob berkata...

lucky number gak 111 tu...deqdeq duk tungu folllower 777 plak

AishaAminudin berkata...

salam perkenalan...

tq sebab sudi jadi follower aisha..mmg cantek no 111 tu..hehe

ada yg lagi menarik tau dri peserta lain, contest deqdeq best tuk dijoin

nest time boleh join lagi