Khamis, 7 April 2011

aku ada di situ...

salam,

hari ni bukak dashboard..ada entry baru dari BANGKU KOSONG...

dia buat penghargaan khas untuk blogger yg join bloglist dia... bagus kan...?

ni semua blogger yang join segmen dia macam kat SINI..

dia pernah jugak review blog aku dulu masa aku join segmen kat SINI..

dan akhirnya aku sedar aku dah ada di SITU...

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata...

haa akak nak terjah lah umah dia :) nak tgka da tak dlm list die ekekek :))

Liza @ Adzriel AB berkata...

tahniah

Rozita berkata...

kak ieda,
terjah kak jgn x terjah..hehe

p/s akak ada la kat geng rumah hijau..sy rumah biru...
tapi kita tetap geng..!

Rozita berkata...

liza,
terima kasih.. :)