Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 1 April 2011

77 pulak...

salam semua,

memang hari bertuah aku kot lepas entry ni

aku tak suka tapi aku dapat...

lepas tu entry ni pulak

hari ni memang hari bertuah ke? 111 lah pulak...

pastu bila aku bukak lak dah ada 77 follower... alhamdulillah...



lama dah aku tunggu2 nombor ni....


terima kasih buat yang sudi follow ye...yang sudi baca pun tq so much...juga untuk silent readers ok... ceh cam ada je...

Cerita menarik lain
This entry was posted in

6 Luahan Ikhlas:

nabihancakap berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Taniah!! meh la dtg lawat sy..

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/kerjaya-dan-cita-cita.html

nelly berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah ..lawa nombor ..
=)

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang happy kan tengok follower bertambah =)

... berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam..
huhu~
cantik no. =)

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Puan Rozita, terima kasih kerana sudi singgah blog saya. Berkenaan dengan Korset yang rosak tu boleh saya tahu rosak macam mana? Saya boleh tolong bantu servis. Boleh saya dapatkan contact number puan Rozita?

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah dikk .. :)