Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 7 April 2011

aku ada di situ...

salam,

hari ni bukak dashboard..ada entry baru dari BANGKU KOSONG...

dia buat penghargaan khas untuk blogger yg join bloglist dia... bagus kan...?

ni semua blogger yang join segmen dia macam kat SINI..

dia pernah jugak review blog aku dulu masa aku join segmen kat SINI..

dan akhirnya aku sedar aku dah ada di SITU...

Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa akak nak terjah lah umah dia :) nak tgka da tak dlm list die ekekek :))

Liza @ Adzriel AB berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak ieda,
terjah kak jgn x terjah..hehe

p/s akak ada la kat geng rumah hijau..sy rumah biru...
tapi kita tetap geng..!

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

liza,
terima kasih.. :)