Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 19 April 2011

berangan-angan...

salam semua,

aku berangan2 nak buat Give away macam orang lain... tengok orang buat aku pun macam nak buat tapi kan bila pikir hadiah pulak... nanti2 la ye....

memula aku cadang nak buat start hari lahir abg long 17hb lepas tapi bila pikir tak sempat nak gi beli hadiah maka kensel la dulu... eh bukan kensel tapi tangguh dulu la...

mesti ada orang kata ada apa dengan hadiah kan? penting apa... aku sebenarnya selalu merasa kesian.... kalau orang jual buku2 kat tepi jalan aku tak beli kesian.... kalau orang mintak derma aku tak bagi kesian... even kalau orang jual2 kuih tepi jalan pun kalau aku tak beli aku rasa kesian tau... tu pasal kadang2 kalau balik johor leh sampai dalam 3 jam lebih je leh jadi sampai 6 jam....hehehe kesian punya pasal la ni...

jadi untuk bagi hadiah ni pun aku kesian kalau ada orang yang tak dapat tau.... ceh cam ramai je nak join kan...?

apa pun aku akan bagi yang terbaik kat korang... insyallah kalau aku sempat aku akan buat dalam masa terdekat ni ye...doa2lah kan aku ada masa..... amin... Cerita menarik lain

7 Luahan Ikhlas:

Dekcik berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..wat lah kak..di alu2 kan..

ariana's berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak setuju bab kesian tu..mcm akak skrg..rasa macam nak bagi kat semua je..hadiah..tp sib baik, x susah sgt nak pilih..sebab pada syarat Ga akak tu, nak entry yg simple tp kreatif..agak senang nak pilih 5 0rg yg paling kreatif..:)

KesahKu berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita...
aku sokong..sokong..2000%.
aku..dr kt jerman lagik nak join peraduan give away..
nak2 masa adda buat yg bg buku tu haa...
ko buat ekk..aku join nant tau.
x menang pn xpe, saje...
aku nama nak buat...x reti betul.
merapik2 kat blog tu tau la...
huhuhuhu

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa buat dik .. akak nak joint nie :)0

ps : dik silakan lah amik .. dan kalau konperm nak joint btahu tau :)

Zue AnnaLeeya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal... dtg dari blog kak sarah...

best dpt kenal blogger ktn... nanti jmpa kt tmn bdr 1 mei nanti k...

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat jgn tak buat..good luck

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dekcik:
nak join ke...ok..ok..tunggu ye..

kak ariana:
huhu..tu la kesian kan...sampai sekarang ni belum sempat lagi buat GA akak tu... pasti akak ku hantar sebelum dateline..

yanti:
ko nak join???? nampak tanda soal aku tu....errr...bukan berukband ko cam siput ke? hehe... jgn marah...

kak ieda:
akak mmg penyokong tegar sy ni..hehe...confirm buat tp lambat2 sikit ye...
jap lg sy copy ye...

zue:
salam kenal gak...insyallah kalau takde aral leh jumpa..

ila:
mekasih...jgn lupa join nanti ye..