Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 28 April 2011

cerita gempak...

salam,

ehehe... tajuk cam gempak kan? saje je bagi tajuk gempak petang2 ni korang mesti dah ngantuk punya kan?


tadi aku dapat surat ni....

memula pagi tadi aku sangka hujan je sampai petang... tak yah nak jenguk2 bukan hujan kat luar tu hujan dalam hati aku ni la....

rupanya dah sampai petang ni terpanas la pulak... adeh...

pasal apa...pssssttttt..... aku dapat surat ni tadi....




yahoooooo.... akhirnya.... kami dapat duduk umah sendiri... ni tangan tengah bajet2 ni.... ada sapa nak tolong hulur sesikit tak?.... tangan kanan aku cam gatal je ni.... hehe.... apa  segan? ala takpe korang email nanti aku bagi no akaun k...hehe... Cerita menarik lain
This entry was posted in

9 Luahan Ikhlas:

luckylizan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yahoooooo.... tahniah ya, ... banyak nak pakai duit woh.. grill nak kena pasang, lampu, kipas, ekon, cat, kapet (ehh...)

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..dapat pindah umah sendiri...

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku mmg nk hulur nih..tapi dtg amik sindiri sini by hand, & tawaran akan ditutup pd 29apr11 kul8 pagi nih hahhahaha

~izan~ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah mmg teruja kan nk masuk rumah sendiri... tp tu la,fulus pun kena korbankan time ni.tp takpe,sekali aje utk home sweet home.

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

luckylizan:
err...karpet... nak beli tikar pun lum tentu...

ila:
mekasih.... ;)

faiz:
ko memang tak ikhlas... tulis komen pun dah 8.18pg cetttt...

izan:
huhu... mmg sesangat tap banyak nak kena kensel duit dah tak cukup dah ni..

aizamia3 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah.. dapat rumah baru.. banyak menda nak kena buat tu.. pening2.. toingg2..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aizamia3:
betul tu... skrg ni pun dah pening separuh dah..

Aqeef Aniq berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh tahniah rumah dah siap....
dah duduk rumah sendiri lepas nie...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

idah:
mekasih.. toce..toce...
lama dah aku berangan2 ni tau... sampai duit pun dah abis.. waa..