Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 6 April 2011

kek velvet coklat pulak!

salam semua,

entry ni  sesaje je nak bakor hati kawan aku ...FAIZ aku nak bakor ko ni...hahaha...

dulu aku penah cite yang aku buat kek ni kat SINI kan?

pastu kali ni aku buat projek hari ahad lepas guna kek ni pulak... SINI

jadi kali ni nama dia sudah tukar la.... aku bagi nama kek velvet coklat la pulak....

korang leh layan gambar ni ye....



huhu... kesat sikit air liur meleleh tu ...hehe...

yg pulak untuk kawan aku ni...faiz strawberry camni la aku suruh ko letak dlm filling kek tu...

memula aku nak letak kat dlm kek buat cam filling SR punya kek...tapi dia jatuh daa...tu yang aku letak kat atas je tu...
korang nak tau nape kau tukar nama pasal kek kat dalam tu coklat kukus... pastu aku letak je frosting mcm velvet kek tu....

tapi toksah buat cam aku la...nak tau nape?

bagi korang yang suka brownies memang suka kot...pasal kek coklat aku yang gebu geban tu leh jadi keras lak...adeh....sekali dia keras dah...nasib baik frosting masih tip top...

nak tau lak nape aku tukar ...pasal aku penah bagi review kat SINI dulu kan... itulah pasal...

p/s faiz ko terbakor tak? Cerita menarik lain
This entry was posted in

5 Luahan Ikhlas:

Fitri Senin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnye...kenapa sedap sgt ni

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe... boleh rasa ke sampai sana?

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhahahhahaha aku dah pasang pelindung anti kebakaran akakkaka jadi aku cuma rasa cam hangat2 je gituh, ko tggu jer..ko tgok akunyer post nextweek yer..insyaAllah kalau takda aral

aku dapat bayangkan sedapnya ta, sbb frosting creamcheese tu mmg sedap.

eh?ko dah tau buat creamcheese tu alang2 ko buat la tiramisu ta...wahahhahahahahhaha

note:sori lambat komen, aku dah kembali sihat alhamdulillah

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo...ko mengelak ye... takpe...takpe...minggu ni aku buat yg lain pulak...hahaha...meh kita lawan k...ko mmg saje kan?

tiramisu? aiseh...shah x suka la...tapi nanti aku nak try gak la...bebila pree...

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaa tak suka ker..resepi y paling simple n sedap ada kat blog hana..
lebih kurang je ngan resepi cream cheese yg ko buat nih..kekkeke takyah guna biskut, guna kek pun bole