Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 29 April 2011

penyata cukai pendapatan..

salam semua,

tengah leka2 buat kerja tadi tetiba ada orang tanya aku.... dah buat penyata cukai pendapatan untuk thn lepas?

alamak... aku lupa da.... rebut2 buka web LHDN... nak buat e filing....

bila aku dah bukak... tercengang2 pulak depan komputer... alamak apa kata laluan... aiseh  buat setahun sekali kan... aku try 2 kali tak leh.... tutup dulu... tarik nafas... ingat semula.... pastu aku cuba login balik... tak leh jugak... aku keluar lagi... dah call shah dah... janji dengan dia petang ni nak gi LHDN kejap... nak settle... tetiba aku try bukak balik dan login....alhamdulillah kali ni buat slow2 boleh pulak...

dah isi semua, sekali terlupa pulak berapa bil hospital adik aritu.... pastu abis aku godeh bil card credit kat opis yang jumpa cuma bil bulan 1.. bln 12 takde... aiseh... aku try godek2 kat sini lak... alhamdulillah aku ada tulis dalam entry ni Rezeki.. memang betul rezeki buat aku....

dah isi semua.... lega... untuk tahun 2010 ni aku tak perlu bayar cukai pendapatan... alhamdulillah...
tahun depan pulak tak tau la lagi... korang dah isi ke belum? kalau belum cepat2 isi sebelum 30 april tau! Cerita menarik lain
This entry was posted in

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamakkkkkkkkkkkk !

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org dah dapat balik lebih cukai dah pun hehhehe

alhamdulillah

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ieda;
hahaha...mesti akak belum buat ni... gi cepat kak...

faiz:
alhamdulillah...wah... rezeki berlebih2 tu... meh hantar kat aku sikit...hehe

Mas berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoi la ta...aku pg sblm g opis baru sibuk2 nak cari resit2 yg patut...sgaja suka wat benda last minit..padan muka sdiri..