Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 7 April 2011

pukul 3 pagi...

salam,

semalam aku terkejut kerana dikejutkan oleh shah...tepat jam 3 pagi...

tetiba je dia duduk kat hujung kaki aku terus keluar ayat... ummi bangun anak berak ni...abis semua basah.... laaa... cuma pelik sikit... sellau aku yang sador dulu tetiba pagi ni dia lak kejut aku... cam ajaib je kan? tak sempat uruskan anak pun dah keluar ayat aku... camne abg leh sador pulak? dia kata pasal kaki abg long kena kat dia tu yang dia terbangun tu...sador2 je bau semacam je... tengok2 adik dah basah kuyup dengan taik... aiseh...

terpaksa la kami pepagi buta tu buat operasi pembersihan besar2an... kesian adik merengek2 dia.... sebenarnya dari hari selasa lepas dia kena cirit birit masa pagi sebelum ke taska.... kami pelik jugak sebelum tu dia ok je... tanya2 kat cikgu taska dia kata memang ada budak tadika sebelah yang dah kena masa hari sabtu lagi tapi mak diorang still hantar ke taska jugak...

jadi semalam pegi klinik kejap pagi tu... dr bagi ubat dan susu lactose free... bila aku tanya masa ambik dia balik tu cikgu kata taik dah ok dah tak cair... ingat dia dah oklah kan... tetiba lak pagi ni dia jadi balik... kesian dia... mungkin ambik masa nak sembuh la kot... jap lagi nak try call cikgu tanya keadaan dia macamana.. Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sian adik ek

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ila,
adik dah ok dah skrg ni...