Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 26 April 2011

serius aku tak kenal...

salam semua,

korang kenal sangat ke dengan semua artis... sejak aku aktif berblog ni... bukan nak kata dulu tak aktif cuma dulu aku suka baca cerita kawan2 dekat dan cerita pasal apa yang berlaku antara family je... sejak dua menjak je ni semakin meluas liputan...

 tapi aku memang tak bape suka cerita pasal artis.... baru ni aku terbukak blog blogger popular... dia ada buat vlog... aku pun masih tak tau apa tu vlog sebenarnya.... dari blog ni aku kenal heliza... artis ni selalu orang sebut tapi serius aku tak kenal dia... kalau korang pakat nak gelakkan aku.. sila kan.... aku ni memang katak bawah tempurung.... mana tak nya... surat khabar jarang sekali aku baca, berita tv pun tengok kadang2... melodi ke apa ke semua aku tak follow... sejak dah ada anak dua ni minat kat tv dah merundum jauh dah... rasa dah malas nak tengok tv... lagi la bila tengok tv banyak nooo cerita hantu...

tetiba je aku tau yg heliza ni artis AF... jadi tak pelik kalau aku tak kenal... aku ni memang tak pernah mengikuti rancangan yang berunsur nyanyian ni.. aku tak bape minat... termasuk la mentor ke idol ke... mana2 la... tak masuk senarai mesti tengok... jadi kalau korang yang selalu cerita pasal artis kat blog tu sory la ye kalau aku tak jengah... serius aku  tak minat nak tau... takut menambah dosa yang ada je ni haa... Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau heliza saya kenal la..tp jgn sebut penyanyi yg tak pki tudung atau pelakon yg miskin tak cukup kain.saya tak kenal.