Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 7 April 2011

suka majalah ni...



salam,

saje je nak celik kan mata petang2 ni....

aku nak cerita pasal satu majalah ni... Positive Parenting...aku suka intro yang dia guna untuk majalah ni:

Positive Parenting Guide is especially for young parents seeking reliable advice on how to care for themselves and their children......bla..bla..bla... aku malas nak tulis semua..

aku baru je kenal majalah ni...itu pun selepas jadi ahli kelab ABBOTT... dioarng hantar aku complimentary copy...

ada banyak sebab aku suka majalah ni :
1. sebab dia bagi aku free untuk vol 1/2011
2. sebab majalah ni ada dwibahasa... sangat bagus untuk yang tak bape fasih bahasa inggeris... walaupun usop wilcha menekankan english education... kebanyakan rujukan mengenai benda2 mcm ni dalam bahasa inggeris..
3. sebab dia ada gambar yang banyak dan colourful.... aku sangat suka...
4. sebab ditulis oleh pakar2 dari persatuan pediatrik malaysia... ini yang sangat bagus sekali..
5. sebab dia agak murah.. rm 20 untuk 1 tahun... rm40 untuk 2 tahun...
6. sebab dia cuma ada 4 volume setahun...tak semak nak simpan kat rumah....
7. sebab dah menjangkau 10 tahun dah diroang ni......owwwhhh..aku baru tau...



lepas ni aku nak gi hantar borang untuk langgan 2 tahun terus...korang minat cam aku gak ke?

leh email kat : parentcare@mypositiveparenting.org
atau leh call kat sini tanya terus : 03-56211408 Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru tau pasal majalah ni..boleh cari ni

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ila,
sama la kita...bagus kan leh kongsi2 benda camni..

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh tahan majalah nie .. ermm jarang tgk di pasaran .. :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak ieda,
mmg xde kat pasaran biasa... ni pasaran luar biasa..huhu...