Giveaway Road To 3M Mamapp

7:03:00 PTG

 Giveaway Road To 3M Mamapp


Assalamualaikum semua, lama jugak tak aktif masuk giveaway atau contest dari kawan-kawan blogger.. baru ni ada masuk yang kak SA buat dari blog Suria Amanda je.. nanti la ingatnya nak juga aktifkan diri balik untuk support kawan-kawan.. kita mulakan la dengan kawan-kawan yang rajin singgah blog Ceritaita ni tanpa jemu..


Giveaway Road To 3M Mamapp
Giveaway Road To 3M Mamapp


aku dah lama kenal blogger mama pipie ni sejak dari dulu lagi..  dulu kami bertukar-tukar link blog untuk tau kisah hidup masing-masing selepas habis persekolahan.. sampai sekarang masih lagi ambik tau kisah masing-masing dari blog juga..  walaupun dah beranak pinak memasing..  lagi la bila dah berjauhan dan tambah berjauhan disebabkan PKP ni.. 

kali ni mamapipie buat contest giveaway road to 3M pulak..  tahniah mamapipie atas pencapaian blog setakat ni..  aku kagum dengan kau.. semoga terus berjaya di tahun-tahun akan datang.. amin.. 

Giveaway Road To 3M Mamapp


buat korang yang nak join jugak boleh la ke link blog Mama Pipie atas ni untuk join dan tau apa syarat-syarat giveaway dia ya..  hadiahnya best tau.. Semoga Berjaya! 


Ceritaita



You Might Also Like

8 Luahan Ikhlas

  1. Good luck. Jemput join GA As juga :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  2. tq ita support ga x schoolmate ko ni ye.. good luck :)

    BalasPadam
  3. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini