Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 27 September 2013

Perasan tak?

assalamualaikum semua,


korang sihat di hari Jumaat yang penuh barokah ni...?


ni ...nak tanya korang sikit... perasan tak yang header aku tu dah bertukar? hahaha.... macam ceria sikit kan warnanya?

terbukak sikit mata yang mengantuk tu kan?

tapi terfikir la... macam tak comel pulak beso gedabak macam tu.... ada cadangan tak nak kecikkan sikit ek?


apa pun terima kasih pada yang sudi beri pendapat hari tu ok... sangat-sangat dihargai....



header baru cerita ita



p/s entry ni autopublish... payah beno nak naip entry kalau kat kampung... kalau ok aku update lagi ok... Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moning
singgah pagi

HASRUL HASSAN berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Header ni boleh diperbetulkan dalam blog, agak pelik bila header tak selari dengan blog. Cuba edit gambar ikut saiz yang disyorkan ketika kita upload gambar sebagai header tu.. in sha allah akan nampak lebih menarik. Blog ini dah ok dari segi penampilannya, cuma kurangkan sikit bahagian pengisian di sidebar.