Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 20 September 2013

Sakit jiwa kan orang ni?

assalamualaikum semua,

kelmarin ada janji nak post satu cerita pasal gambar WW #40 kan... terpaksa memungkiri janji ok...

semalam tak boleh pulak sebab ada kursus grooming di HTAA...seronok.. nanti kita cerita panjang lagi ye...

tapi nak cerita satu perkara menarik kelmarin ni...

masa nak balik aku sempat sekodeng blogger.... pastu terpandang satu komen....




kat entry sini la

Lirik Lagu Rozita dari Kumpulan Lantana


alahai kesian kan orang ni..... sakit jiwa kot...ke takde orang buat lagu atas nama dia... hihihi.... sabo je la kan....

nak publish ke tak komen macam ni ye?

p/s semalam dapat order lagi untuk produk baru Koleksi Cik Ta...alhamdulillah rezeki...nak tau apa produk baru tu... kejap aku update kat sana ye... Cerita menarik lain

12 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoi2

Leods Presla berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooittts !! ada jg org macam ditengah2 negara ni hahaa

Noe berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu Anonymous ni...x yah la layan...dia jeles la tu...hehehe

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;) smile... hehe..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ramai...hehe.. nak je jawab kat dia.. nak saya buatkan lagu utk anonymous ke?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye kan noe... kesian dia...

izan mama mia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..dia yg jelez sebenarnya..hihihi

Kujie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

publish saja... dgn maksud kita tak terkesan pun dengan komen dia
biar je... bukan boleh luak kebahagiaan kita dgn komen dia

tu cara menjadikan komen negatif menjadi positif dlm hidup

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

izan....hehe...kannnn? ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yessss...TQ kak jie..

JANA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...^_^

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nama kak tak pernahlah orang buat lagu tapi ada pada nama bedak talkum, heee...

p.s kak setuju dengan kujie. pernah jugak kak publish komen -ve yg orang beri. tak per...tak jadi kudis.