Rabu, 19 September 2012

Sedapnya...

Salam sejahtera semua,

Bila dah gi kursus tanam cendawan kan....haruslah balik pun kena makan cendawan gak...

Alhamdulillah ada rezeki tadi...dapat la sikit bawak balik buat masak air...

Pasal cendawan sikit kena tambah segala macam yg ada...kentang..tauhu kering...sohoon je yang takde...
Nak bagi kick sikit aku tambah sambal tumis....

P/s kang nak rebus ubi pulak...makan ubi dengan sambal tumis pulak....ada yang terliur?


2 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata...

eleehh..kita dah makan dulu ubi rebus ngan sambal tumis last weekend kahkahkah

Rozita Ceritaita berkata...

pasal ko cerita ko dah makan la aku kena buat...mana boleh ko makan sorang...tapi kan faiz aku makan lagi banyak dari ko tau...hahahaha..