Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H/2012M

12:55:00 PG

salam sejahtera semua,

sempat lagi kan nak ucapkan Selamat Merayakan kedatangan bulan Syawal....?

semoga kita semua beroleh kemenangan yang diharap-harapkan....

tahun ni kami dalam black and white....



p/s gambar lain aku update nanti bila sempat ok.. Selamat Hari Merdeka untuk semua!

You Might Also Like

8 Luahan Ikhlas

  1. theme raya hitam..!!!
    how cool is that..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe...tq..payah nak sama dgn org tu...peberet abg long..

      Padam
  2. wow, bestnye tgk gambo ko sekeluarga ni.. adik nur pn semakin cumil dah.. abg ngah n abg long plk makin enssem

    BalasPadam
  3. salam syawal dan salam merdeka! wah..hitam putih tema kali ni ya. kak sempat ke sedili..tapi malangnya line internet tak brp ok, address n no.tel ita masih dlm inbox e-mel, lupa nak salin.. nampaknya takde rezeki nak jumpa..insya-Allah, lain tahun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedili? saya duduk kluang la kak..kat khg timur..

      Padam
  4. selamat hari raya ita dan family dan salam kemerdekaan juga..selamat bercuti..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini