Sabtu, 1 September 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H/2012M

salam sejahtera semua,

sempat lagi kan nak ucapkan Selamat Merayakan kedatangan bulan Syawal....?

semoga kita semua beroleh kemenangan yang diharap-harapkan....

tahun ni kami dalam black and white....



p/s gambar lain aku update nanti bila sempat ok.. Selamat Hari Merdeka untuk semua!

8 Luahan Ikhlas:

Tanpa Nama berkata...

theme raya hitam..!!!
how cool is that..

mamapp berkata...

wow, bestnye tgk gambo ko sekeluarga ni.. adik nur pn semakin cumil dah.. abg ngah n abg long plk makin enssem

ANIM berkata...

salam syawal dan salam merdeka! wah..hitam putih tema kali ni ya. kak sempat ke sedili..tapi malangnya line internet tak brp ok, address n no.tel ita masih dlm inbox e-mel, lupa nak salin.. nampaknya takde rezeki nak jumpa..insya-Allah, lain tahun..

duniaanita74.blogspot.com berkata...

selamat hari raya ita dan family dan salam kemerdekaan juga..selamat bercuti..

Rozita Ceritaita berkata...

tq kak ita!

Rozita Ceritaita berkata...

sedili? saya duduk kluang la kak..kat khg timur..

Rozita Ceritaita berkata...

tq adak!

Rozita Ceritaita berkata...

hehe...tq..payah nak sama dgn org tu...peberet abg long..