Jumaat, 9 November 2012

Aku menang contest.. Terima kasih Dryper Malaysia

salam sejahtera semua,

hari ni lambat sikit bukak facebook.....

tapi bila bukak je tau-tau ada berita baik....

aku menang! alhamdulillah...

sebab tak ramai yang masuk kot...

korang mesti pelik dan tertanya-tanya kan contest apa aku yang aku masuk ni...

contest oleh Dryper Malaysia ni sebenarnya diadakan pada setiap hari isnin dalam facebook Drypers Malaysia...

contest dia senang je...

kat facebook dia tu nanti dia akan letak komik mingguan yang dibintangi oleh gambar anak-anak yang terpilih dari gambar yang dihantar sebelum ni oleh ibubapa..

pastu dia akan suruh kita rekakan penamat komik yang paling menarik dan akan diumumkan pada hari jumaat minggu tu jugak...

dan bagi minggu pertama ni aku menang...sila cuba di minggu-minggu akan datang ye...

alhamdulillah dah 3 contest menang sederet ni...rezeki....

meh tengok komik tu jom....

p/s yang line bawah sekali tu idea aku ok...heeeee....


Cerita menarik lain