Khamis, 29 November 2012

Yeay...Malaysia menang!

Salam sejahtera semua,
apa khabar semua hari ni..? ada yang terlebih sihat pasal team Malaysia menang malam tadi? kekeke....aku masih pening lalat pasal masih fikir ada ke warna kuning sirih pinang....hahaha...konpius...konpius....
apapun korang layan je la gambar puteri cinonet husna ni tengah layan 'make way for nuddy' selepas bangun tidur...
p/s harap ada hari yang panjang hari ni sebab ada banyak benda nak kena settle...

2 Luahan Ikhlas:

Asya berkata...

alahaiii dengan mata berkaca..terlongo gitew...comel sungguh....

Rozita Ceritaita berkata...

hihihi...comel kan? aku bg bantal pun x mau..