Catatan terkini

Cara Elak WhatsApp Kena Hacked

Imej
Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Assalamualaikum semua, sejak akhir ni biasa pulak dengar cerita best sana sini akaun WhatsApp kena hacked. Tapi bukanlah cerita best pun, tapi menakutkan adalah. Itu yang buat aku cari cara elak WhatsApp kena hacked tu.  Sebelum apa-apa berlaku baiklah ambik langkah berjaga-jaga kan? Pulak tu bila dah tengok macamana nak buat baru tau cara nak elak WhatsApp kena hacked ni senang je rupanya. Korang pun boleh buat sendiri punyalah. Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Ok mari aku ajar macamana cara nak buat. Biasa kalau dalam handphone korang mesti ada salah satu aplikasi WhatsApp ni kan? Atau ada dua-dua aplikasi pun ok je, Korang tetap boleh elak WhatsApp dari kena hacked.  Macam aku sekarang ni kebanyakan masa aku akan guna aplikasi WhatsApp Business. Tapi cara nak buat tetap sama macam guna WhatsApp biasa. Korang boleh baca nanti cerita best aku kenapa aku guna WhatsApp Business. Langkah Cara Elak WhatsApp Kena Hacked Cara Elak

Aku menang contest.. Terima kasih Dryper Malaysia

salam sejahtera semua,

hari ni lambat sikit bukak facebook.....

tapi bila bukak je tau-tau ada berita baik....

aku menang! alhamdulillah...

sebab tak ramai yang masuk kot...

korang mesti pelik dan tertanya-tanya kan contest apa aku yang aku masuk ni...

contest oleh Dryper Malaysia ni sebenarnya diadakan pada setiap hari isnin dalam facebook Drypers Malaysia...

contest dia senang je...

kat facebook dia tu nanti dia akan letak komik mingguan yang dibintangi oleh gambar anak-anak yang terpilih dari gambar yang dihantar sebelum ni oleh ibubapa..

pastu dia akan suruh kita rekakan penamat komik yang paling menarik dan akan diumumkan pada hari jumaat minggu tu jugak...

dan bagi minggu pertama ni aku menang...sila cuba di minggu-minggu akan datang ye...

alhamdulillah dah 3 contest menang sederet ni...rezeki....

meh tengok komik tu jom....

p/s yang line bawah sekali tu idea aku ok...heeeee....


Ulasan

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

"Dia r*gol-r*gol saya..."

nak tau rahsia baju bau wangi dan tahan lama???

Apa Beza Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas, Tadika ?