Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 29 November 2012

Apa??? tarikh kursus ditunda???? adoiaiii...

salam sejahtera semua,

baru terima call dari organiser kursus yang patutnya berlangsung minggu depan dan diberitahu kursus terpaksa ditangguhkan kerana penceramah tak dapat hadir minggu depan..... aku ada cerita kat entry ni

homestay dan hotel di area bandar salak tinggi.


bila tau je tarikh kena tukar...aku pun laju-laju terus call shah mintak dia tunda cuti dia... itu yang penting.... harapnya dapat la...

pastu aku call pulak homestay, tanya boleh tukar tarikh ke tidak.... waaaaa..... kalut wooo aku jadinya.... panik sekejap.... mujur tak pengsan.... hikhikhik.... apa la ita panik semacam...masalah kecik je pun....

dan akhirnya...rezeki kami ada... tarikh homestay boleh anjak.....alhamdulillah..... cuma cuti shah je belum confirm lagi....

p/s sempat lagi tu fikir....ala tak dapat la nak gi MAHA 2012...sekali lagi miss.....hmmmmm.. ke nekad je bawak anak jejalan hujung minggu ni ke KL.....eh... bang.... ooo..bang.... Cerita menarik lain