Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 20 November 2012

Audit la pulak..

Salam sejahtera semua,

hari ni aku bersiaran dari Jerantut ni...kena siapkan audit aset alih kat sini....

sangat letih ok...baru siap tak sampai 10% pun lagi ni...dah nama pun aset alih...memang beralih-alih la semuanya...

banyak betul nak tulis report ni...waaa...mau berkajang-kajang...
ni aku stop jap pam susu...dah berpinar mata tengok no siri dari pukul 9.30 pagi tadi...

kami bertolak dari rumah pukul 7 pagi tadi...berhenti jap kat gambang kat Restoran Arab's Corner...makan nasi ulam...dulu aku pernah singgah sini tapi masa tu nama dia Warung Kita...bila aku tanya kat casher dia memang sah restoran masih sama cuma signboard je yang tukar pasal ada orang sponsor...

komen aku pasal nasi ulam dia...sedaplah jugak pasal aku lapar tapi rasanya masa aku singgah dulu lagi sedap pasal ada rasa berangin sikit macam rasa bunga kantan...tapi kali ni takde rasa camtu...tapi harga dia murah...nasi ulam sekali dengan bergedil kentang cuma rm3 je...

nak gi tapi taktau lokasi dia kat mana? senang je...kalau korang dari arah kl keluar dari highway pantai timur...korang kena belok kanan ke pekan gambang, dalam 100 meter camtu korang akan nampak gerai makan sebelah kiri korang...haaaaa itu la kedainya...
selain dari nasi ulam..nasi lain pun ada gak macam nasi lemak..roti canai dan kuih muih..kalau tengahari siap ada nasi dan bermacam lauk kat sini...

ok aku nak gi sambung audit...karang tak siap pulak kang...tapi rasanya kena datang lagi lusa la....

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam sedap jer nasi ulam tu. Weekend nie nak try lah...

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

glup! *telan air liur!*