Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 12 November 2012

cerita korea vs durian crepe

salam sejahtera semua,

hahaha...aku buat entry pepagi buta?

sebenarnya baru je lepas tengok cerita korea kat tv9 ni haaa...best kan cite dia...aku minat gak cite korea yang tayang setiap hari ahad kat tv9 ni tapi selalunya mata ni haaa tak mengizinkan nak menengok...hihihi...alasan...baik punya...

hari ni lak ntah kenapa leh tertengok pulak...orang lain dalam rumah ni dah selamat berlayar dalam mimpi dah...husna je tergolek kat tepi ni teman aku...

sebenarnya plan asal tadi nak buat durian crepe tapi tertengok pulak cerita korea ni...melekat la pulak..memula tu tengok cite Terry kat tv al hijrah tadi..pastu dah abis aku alih tengok tv9...sekali cerita pasal suami pukul isteri pulak..pastu boleh pulak laki dia ajak bini dia lawan tinju..dah la laki dia tu juara tinju..gila betul!..sakit hati punya pasal terus tonton sampai habis ni haa...nasib baik menang bini dia tu..kalau kalah tadi aku pulak gi tinju penulis skrip cite tu..berapi ni haaa...hihihi...boleh gitu ek?

durian crepe aku apa jadi...esok je la ek...tapi isi durian tu aku dah kikis dan bekukan sesiap..ok..esok kita mengcrepe ok...

hahaha...dah tertangguh dekat 2 minggu dah ni..nak buat camne nak cari whipping cream je pun dah payah...kalau kat giant dan carrefour tu jual semua dairy punya je..nak cari non dairy punya cukup susah..kedai alat bakery baru ada..pastu bila whipping cream ada pulak durian pulak selamat dah dalam perut...ye la kalau biar durian tu lelama kang rosak camtu je kan...sayang tu....hihihi...sekali lagi baiiiikkk punya alasan...

ok la aku nak join diorang tidur..esok keja wei...

p/s sesiapa yang nyampah dah aky asyik cite durian crepe je ni..sila ke bilik air dan muntah dulu ok..pastu korang datang sini dan baca balik..peace!

Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sala,,saye dh mkn crepe,
satu gigitan msti nk lagi n lagi,haha baru try tdi,,memg maveles

saye pling suke cmpedak crepe=)