Khamis, 1 November 2012

Durian crepe vs steamboat?

salam sejahtera semua,

semalam aku kata nak cari durian kan sebab nak buat durian crepe.....

sekali boleh tukar plan pulak bila petang tu kami singgah di  Giant untuk membeli barang keperluan...last-last apa yang kami beli tau..?

haaahaaahaa....barang untuk buat steamboat la pulak...semua barang sejuk beku dan cendawan enoki dan baby sawi...

jadinya semalam kami berdinner dengan steamboat ok....

gambar? sory pasal tuan blog dah lapar sangat terus lupa ambik gambar...

ada request pulak dari abg long...saya suka macam ni..saya makan banyak...nanti ummi buat lagi ye....
sejuk hati aku dengar...

p/s husna dah nak keluar gigi lagi 4 batang...patutla selalu tak sihat..bebila aku ambik gambar ok...

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Engku Muzahadin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Perkongsian yang menarik`
Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali`
Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari :)
Salam Perkenalan ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima kasih sudi singgah dan follow..