Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 2 November 2012

Iklan Innity

salam sejahtera semua,

berangan nak update bermacam cerita tapi tak kesampaian.... banyak nooo keja nak diselesaikan ni...

sempat menyelit satu entry je kot....

petang kang kami nak balik johor lagi... ada kenduri doa selamat sempena sambut menantu kat rumah mak pulak....

kalau ada sesiapa yang berdekatan dan berhajat nak datang... dipersilakan je la ye... jangan malu jangan segan.. kalau takde makanan air pun kami boleh hidang....

tadi aku sempat menijau dashboard.... tengok cerita-cerita menarik yang boleh singgah-singgah ke kan?

ada satu tu cerita pasal income innity tak masuk.... teringin la nak tau apa innity tu kan....


nak tau lanjut korang klik logo tu ye....

sekali tinjau je.... haaa ... ambik ko....


tak layan no la makcik punya blog ni yang cuma ada reader sekerat dua je ni kan?....

p/s tengok-tengok orang dapat percutian percuma... rasa teringin la pulak kan... ada sesiapa nak bagi? ;) Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

MéuzAngelo™ XXIII berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

requirement tinggi, earnings pun tinggi la jugak.. bukan calang2 blogger boleh guna innity tu.. hehe [blog saya]

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan?...malu sendiri dok jenguk2..

beckhrooy berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berusaha lagi mesti dapat kalau x putus asa